Alicia Keys

MTV Diary

8. prosince 2006 v 15:54








Elle magazine

26. října 2006 v 11:57

Yellow magazine

12. října 2006 v 16:15

Aaron Harris photoshoot

12. října 2006 v 16:14

Beach photoshoot

28. září 2006 v 11:01

časopis sister 2 sister

28. září 2006 v 10:57

Ikony Alicia

26. srpna 2006 v 14:16

Animace Alicia

26. srpna 2006 v 13:25

Kdo je Alicia Keys

1. července 2006 v 12:52 | amethyste


Umělecké jméno: Alicia Keys
Rodné jméno: Alicia Augello Cook
Datum narození: 25. 1. 1981
Místo narození
: NY, USA

Vzdělání: University of Columbia
Maličkosti:
-první písničku napsala ve 14
- oblíbená kniha:Neviditelný (Ralph Ellison)
-oblíbený CD: Songs in the key of live (Stevie Wonder)
-oblíbený sport:plavání

Discografie:
1. Songs in A Minor 2001
2. The diary of Alicia Keys 2003
3. MTV Unplugged 2005

Filmografie:
2003 American Dreams (TV seriál) - Fontella Bass v epizodě: "Rescue Me"

2001 Live at the Rock & Roll Hall of Fame (TV seriál)
2001 Charmed (TV seriál) - P3 VIP Patron v epizodě: "Size Matters"
1985 The Cosby Show (TV seriál) - Maria" v epizodě: "Slumber Party"
 
 

Reklama