Alisan Porter

Curly Sue

8. července 2006 v 16:48 | amethyste

Alisan a...

8. července 2006 v 16:40 | amethyste


Alisan, Johnny Knoxville, Val Kilmer




Ali & Rick Ruben


BCBG Max Azria & Alisan


Alisan & best friend Rasta Thomas


Alisan & Val Kilmer


Alisan & Sadie Kilmer


Alisan w/ DJ Chris Kilmore of Incubus


Ali's pup Jack

Live

8. července 2006 v 16:35 | amethyste

Fotky1.

8. července 2006 v 16:33 | amethyste

kdo je Alisan Porter?

8. července 2006 v 16:29 | amethyste


Jméno
: Alisan Porter


Datum narození: 20.6. 1981

Místo narození: Massachussets, USA

Přezdívka: Ali



Ve zkratce:

Alisan začala hrát když jí byly 3. V 5 byla nejmladším účastníkem Star search show. Proslavila se filmem Curly Sue (Kudrnatá Sue). S herectvím pokračovala i na střední škole v Connecticutu, kde hrála divadlo. Když jí bylo 18 přestěhovala se do New Yorku, kde si vyzkoušela Brodway show. V současnosti žije v L.A. kde se snaží o kariéru zpěvačky.

Filmografie:
# The Ten Commandments: The Musical (2006) (completed) .... Miriam

# Shrink Rap (2003) .... Brandi
# "Undressed" (1999) TV Series .... Belinda (2001: Season 4)
... aka MTV's Undressed (USA: complete title)

# Curly Sue (1991) .... Curly Sue
# "The Golden Girls"
- Beauty and the Beast (1991) TV Episode .... Melissa
# When You Remember Me (1990) (TV) .... Kelly
# "Perfect Strangers" .... Tess Holland (1990)
- New Kid on the Block (1990) TV Episode .... Tess
# I Love You to Death (1990) .... Carla Boca
# Stella (1990) .... Jenny (age 8)

# "Chicken Soup" (1989) TV Series .... Molly Peerce
# Parenthood (1989) .... Taylor Buckman
# Homesick (1988) .... Maggie
# "Pee-wee's Playhouse" (1986) TV Series .... Li'l Punkin (1987-1990)
# "Family Ties"
- Miracle in Columbus (1987) TV Episode .... Child
# "I'll Take Manhattan" (1987) (mini) TV Series .... Young M
 
 

Reklama