Josh Holloway

Josh photo

16. listopadu 2006 v 19:16
Obrázek “http://handson.provocateuse.com/images/photos/josh_holloway_01.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Josh

16. listopadu 2006 v 19:14
Obrázek “http://bestof.provocateuse.com/images/photos/josh_holloway_97.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.
Obrázek “http://bestof.provocateuse.com/images/photos/josh_holloway_98.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Obrázek “http://bestof.provocateuse.com/images/photos/josh_holloway_99.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

paparazzi Josh 2

16. listopadu 2006 v 19:10
Obrázek “http://www.celebsource.org/wp-content/uploads/2006/08/josh_hollowayhoops.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

paparazzi Josh 1

16. listopadu 2006 v 19:09
Obrázek “http://www.celebsource.org/wp-content/uploads/2006/09/outandaboutinhonolulu01.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Obrázek “http://www.celebsource.org/wp-content/uploads/2006/09/outandaboutinhonolulu02.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

v časopise Details

16. listopadu 2006 v 19:02

Obrázek “http://www.buzzpatrol.com/news/images/josh-holloway-details-1.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.
Obrázek “http://www.buzzpatrol.com/news/images/josh-holloway-details-2.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Obrázek “http://www.buzzpatrol.com/news/images/josh-holloway-details-3.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.
Obrázek “http://www.buzzpatrol.com/news/images/josh-holloway-details-4.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

photoshoot

19. října 2006 v 17:03
Josh Holloway Men's Health
Josh Holloway Men's Health
Josh Holloway Men's Health
Josh Holloway Men's Health

Kdo je Josh Holloway

14. října 2006 v 17:25
http://www.chez106.com/images/mornings/josh_holloway.jpg

Umělecké jméno
: Josh Holloway


Rodné jméno:Josh Lee Holloway

Datum narození:20.7. 1969, Californie

Výška: 187 cm

Manželka: Yessica Kumala ( od 1.10. 2004)
Sourozenci: 3 bratři

Maličkosti:
Hobby: snowboarding, válečné umění, rybaření, cyklistika


Ob. barva: tmavě modrá

Ob.jídlo: smažené kuře,čokoládový koláč

Ob.film: The Shining


Filmografie:

# Whisper (2007) .... Max Truemont

# "Lost"

- The Cost of Living (2006) TV Episode .... James 'Sawyer' Ford

- Every Man for Himself (2006) TV Episode .... James 'Sawyer' Ford

- Further Instructions (2006) TV Episode .... James 'Sawyer' Ford

- The Glass Ballerina (2006) TV Episode .... James 'Sawyer' Ford

- A Tale of Two Cities (2006) TV Episode .... James 'Sawyer' Ford

(47 more)

# "Good Girls Don't..."

... aka My Roommate Is a Big Fat Slut (Australia: cable TV title)

- Addicted to Love (2004) TV Episode .... Eric

# "Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service"

... aka NCIS (USA: short title)

... aka NCIS: Naval Criminal Investigative Service (USA: new title)

- My Other Left Foot (2004) TV Episode

# "The Lyon's Den"

- Separation Anxiety (2003) TV Episode .... Lana's Toyboy

# "CSI: Crime Scene Investigation"

... aka C.S.I. (USA: short title)

... aka CSI: Las Vegas (USA: syndication title)

... aka CSI: Weekends (USA: promotional title)

... aka Experts, Les (Canada: French title)

- Assume Nothing (2003) TV Episode .... Kenny Richmond

# Dr. Benny (2003) .... Pheb

# Sabretooth (2002) .... Trent Parks

# My Daughter's Tears (2002) (uncredited)

... aka Against All Evidence (USA)

... aka Meine Tochter ist keine Mörderin (Germany)

# Mi amigo (2002) .... Younger Pal

# Moving August (2002) .... Loren Carol

# "Walker, Texas Ranger"

- Medieval Crimes (2001) TV Episode .... Ben Wiley

# Cold Heart (2001) .... Sean

# "Angel"

... aka Angel: The Series (USA)

- City of... (1999) TV Episode .... Good-looking Guy/Vampire

# Aerosmith: Cryin' (1993) (TV) .... Purse Thief
 
 

Reklama
Reklama