Keko Palmer

Family Television Awards

26. srpna 2006 v 12:26
kekefamilyawards1.jpg

kekefamilyawards2.jpg

kekefamilyawards3.jpg

kekefamilyawards5.jpg

NAACP awards 2006

26. srpna 2006 v 12:24
naacp1.jpg
naacp2.jpg

naacp3.jpg

naacp4.jpg

NAACP awards 2005

26. srpna 2006 v 12:22
kekenaacp10.jpg

kekenaacp4.jpg

kekenaacp7.jpg

kekenaacp8.jpg

kekenaacp9.jpg

naawardshq1e.jpg

SAG awards 2005

26. srpna 2006 v 12:19
sagpic1.jpg

sagpic12.jpg

sagpic13.jpg

Keke Palmer foto

26. srpna 2006 v 12:11
IMG_2005.jpg

IMG_1980.jpg

IMG_1990.jpg

IMG_1999.jpg

Keke Palmer

26. srpna 2006 v 12:05
http://www.kekepalmer.net/includes/kp-hs002e.jpg

Umělecké jméno
: Keke Palmer


Rodné jméno: Lauren Keyana 'Keke' Palmer

Datum narození: 26.8. 1993

Místo narození: Illinois, USA

V současnosti bydlí: Los Angeles, California

Výška: 161 cm

Barva vlasů:Black

Barva očí: Brown

Rodina:

Otec: Lawrence/Larry

Matka: Sharon Palmer

Sourozenci: starší sestra Loreal mladší sestra a bratr (dvojčata) Lawrencia,Lawrence II

Maličkosti:

Nejlepší přítel: Essence Walker
Ob. TV Show: Moesha, Fresh Prince, Degrassi and Disney Channel!
Ob. celebrita: Brandy
Ob. herec:William H. Macy.

Ob. herečka: je jich hodně
Ob. jídlo: slaninový cheeseburger, pizza
Ob. styl hudby: R&B, Hip Hop a Pop
Ob. barvy: bílá, růžová, fialová, oranžová a modrá
Ob. filmy : Mean Girls a Wish Upon A Star
Trend: kabelky (Coach, Gucci)
Ob. sporty: Basketball, Volleyball a britský fotball
Hobby: nakupování, telefonování, chození s přáteli do kina, hra SIMS 2 a jiné počítačové hry a cestování
Ob. kniha: The Bailey School Kids
Ob. předmět: angličtina, matematika


MiniBio:
Keke se narodila v Illinois, její otec pracuje v polyurethan. firmu a její matka pracuje jako středoškolská učitelka s autistickými dětmi. Má tři sourozence, její starší sestra Loreal jí dala přezdívku Keke.
Keke začala v pěti letech zpívat v kostele, v devíti si vyzkoušela roli v muzikálu The lion king.
V roce 2004 se přestěhovala do L.A, kde začala se svojí filmovou kariérou ve snímku Barbershop 2: Back in Business.
Mezi lety 2004 a 2006 se objevila v několika seriálech např. Cold Case, Strong Medicine, ER.
V roce 2006 se objevila ve filmech Madea's Family Reunion nebo Akeelah and the Bee, kde hrála dívku z L.A. , která se chce účastnit soutěže v hláskování. Tento film získal pozitivní ohlasy.
Keke podepsala smlouvu s nahrávací společnosti Atlantic Records a pracuje na svém debutovém CD, které vyjde v březnu. Singlem je písnička
All My Girlz, která se objevila již vefilmu Akeelah and the Bee

Filmografie:
# Jump (2007) (TV) .... Mary
# Madea's Family Reunion (2006) .... Nikki
# Akeelah and the Bee (2006) .... Akeelah
# Knights of the South Bronx (2005) (TV) .... Kenya Russell
# "Law & Order: Special Victims Unit"
... aka Law & Order: SVU (USA: promotional abbreviation)
... aka Special Victims Unit (New Zealand: English title)
- Storm (2005) TV Episode .... Tasha Wright
# "ER"
- The Show Must Go On (2005) TV Episode .... Janell Parkerson
# "Second Time Around"
- Big Bank, Little Bank (2005) TV Episode .... Sharlene
# Keke & Jamal (2005) (TV) .... Keke Stewart
# The Wool Cap (2004) (TV) (as Lauren 'Keke' Palmer) .... Lou
# "Strong Medicine"
- Race for a Cure (2004) TV Episode .... Sarina
# "Cold Case"
- The Letter (2004) TV Episode .... Arlene Marion 1939
# Barbershop 2: Back in Business (2004) (as Lauren 'Keke' Palmer) .... Gina's Niece
 
 

Reklama
Reklama